La manca d’ajuda i una oferta inesperada tanquen definitivament l’Eivissa Experience

Els propietaris afirmen que la pèrdua de diners constant, el tancament de gairebé dos anys seguits i l’incompliment per part del Govern de donar un cop de mà a la situació els ha portat a la decisió

Participants a la prova pilot esperant per accedir a l'Eivissa Experience.
Participants a la prova pilot esperant per accedir a l'Eivissa Experience. ALTAVEU MÈDIA

La complicada situació que viu l’oci nocturn ha portat als propietaris de l’Eivissa Experience a tancar les portes de forma definitiva. Els motius principals han estat, d’una banda, els retards i l’incompliment per part del Govern per atorgar les ajudes per mantenir el local, que ha fet que s’hagi d’aportar contínuament diners propis. De l’altra, una oferta que ha estat inesperada i que ha culminat en el traspàs de la discoteca, que es convertirà en una empresa completament diferent.

Una de les propietàries, fins ara, de l’Eivissa Experience, Krystel Barilaro, assegura que “ens hem cansat de perdre diners cada mes i que no se’ns ajudi el que se’ns ha d’ajudar”. Així, ha exposat que la situació de tancament total durant pràcticament dos anys (a excepció d’unes poques setmanes), s’ha tornat totalment insostenible. “Tancar sempre ha estat com una opció per no matar altres negocis i la nostra economia particular, perquè al final nosaltres estàvem posant diners de les nostres butxaques”, explica Barilaro.

L’altre factor que ha ajudat a prendre la decisió ha estat una oferta de traspàs que s’hauria presentat les darreres setmanes, i que hauria estat inesperada. “Sempre han aparegut interessats, però ara hem valorat, hem calculat i ens sortia a compte”, afirma Barilaro. Això sí, deixa palès que no es tracta d’un negoci d’oci nocturn, “per muntar una altra discoteca no l’haguéssim traspassat mai”. Per tant, al local on fins ara hi havia l’Eivissa Experience, s’emplaçarà un altre tipus d’empresa. “És una situació agònica, ha sortit aquesta oportunitat i l’hem agafat perquè és imprecís el futur que tenim amb l’oci nocturn”, ha explicat la propietària.

Així, Barilaro afirma que “creiem que quan es tanca una discoteca, s’acaba la seva etapa”. Els treballadors rebran la liquidació dels seus contractes i l’Eivissa Experience deixarà d’existir de forma definitiva. Tot i això, els propietaris busquen altres locals on poder emprendre un nou negoci, “però no és tan ràpid, i hem de mirar molt què serà i on”. Molt possiblement girarà al voltant també de l’oci nocturn, “és un món que ens hi hem dedicat i ens agrada molt”.

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending