Majestic evita confirmar que assumirà la gestió de l’Hotel Canut

La societat amb la qual la família Messi ha adquirit l’establiment -Edificio Rostower sucursal estrangera- està inscrita al registre andorrà des del 29 de febrer i té la seva seu social a l’immoble de l’avinguda Carlemany

Una imatge de l'Hotel Canut, tancat des dels darrers dies de febrer.
Una imatge de l'Hotel Canut, tancat des dels darrers dies de febrer. Toni Solanelles

Que la família Messi ha comprat l’Hotel Canut és clar. Claríssim. Que els socis en matèria hotelera de Messi, el Majestic, en passi a ser l’operador ara mateix no és del tot segur o, almenys, el grup hoteler evita confirmar-ho. Fonts oficials de Majestic Hotel Group han assegurat que “no podem confirmar aquesta notícia perquè no en tenim constància”. Caldrà, doncs, veure passar uns quants dies perquè es confirmi que a Andorra es reeditarà la fórmula MiM que ja opera en altres llocs, com poden ser Mallorca o Sitges.

La societat que ha comprat l’hotel escaldenc és una de les que formen part del conglomerat dels Messi i que està registrada al Principat com a Edificio Rostower sucursal estrangera des del 29 de febrer, just el mateix dia que es van acomiadar els treballadors que quedaven en plantilla i que en aquell moment es trobaven en suspensió temporal de contracte. La societat està domiciliada a l’avinguda Carlemany 107, és a dir, al propi hotel, i té com a representant el financer de capçalera de Messi i alhora l’home que ha situat al capdavant del grup hoteler Alfonso Nebot.

L'Hotel Canut fa més de quatre dècades que funciona a l'avinguda Carlemany.

Relacionat

El sector hoteler veu positiu l’aterratge del grup de Leo Messi al Principat

L’operació feia temps que es gestava de manera molt discreta i a moltes bandes, amb assessorament de fiscalistes i experts en dret internacional. Messi i el seu entorn, que tindrien molt interès en aterrar al Principat no voldrien tenir un altre ensurt amb el fisc espanyol. D’aquí que tot el procediment s’hagi fet de manera molt pensada i treballada, segons les fonts. L’operació de compra-venda, que es va signar a la notaria Rodríguez Miñana, veïna del Canut, aquest dimarts, es per poc més de sis milions d’euros, segons que han confirmat les fonts consultades.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending