El sector hoteler veu positiu l’aterratge del grup de Leo Messi al Principat

Les patronals valoren, per una banda, que s’evitarà un possible tancament del Canut, i, per l’altra, que l’operació evidencia que el mercat del país és atractiu per a les grans cadenes

L'Hotel Canut fa més de quatre dècades que funciona a l'avinguda Carlemany.
L'Hotel Canut fa més de quatre dècades que funciona a l'avinguda Carlemany. J.ESTENLE

El sector hoteler del país veu amb bons ulls l’aterratge del grup Majestic, propietat de la família de Leo Messi, amb la compra de l’històric Canut. Les dues patronals valoren positivament la notícia defensant bàsicament dos arguments. El primer, que s’assegura la continuïtat de l’establiment escaldenc. El segon, el prestigi que pot donar la marca al Principat i el fet que, al seu entendre, es demostra que el mercat és atractiu malgrat les dificultats que viu per culpa de la pandèmia.

“Si el Canut es va posar a la venda, millor que l’agafi algú que no pas que quedi tancat”, ha apuntat el gerent de la Unió Hotelera, Jordi Pujol, que recorda que, d’aquesta manera, es manté el nombre de llits del país. “És la que hi ha d’haver a Andorra”, apunta.

Una imatge de l'Hotel Canut, al bell mig de l'avinguda Carlemany.

Relacionat

Messi culmina la compra-venda de l’històric Hotel Canut

Des de l’entitat no es considera pas un problema que l’establiment acabi en mans d’una cadena hotelera. Al contrari, es recorda que ja són molts els grups que tenen presència al país i molts d’ells són associats. “Sempre estan buscant noves adquisicions”, recorda. Al seu entendre, “el fet que sigui Majestic referma el mercat andorrà i demostra que té una bona reputació, que està sa i que hi ha cadenes que volen venir”.

Així doncs, per a Pujol l’operació té diverses vessants positives. “És bo que no hi hagi un hotel tancat i, a més, qui l’agafa és un grup respectat, conegut i que ens continua posicionant al mapa”, ha resumit el gerent de la patronal.

De forma similar s’expressen des de l’altra associació del sector, Autèntics Hotels, l’entitat a la qual, justament, pertanyia el Canut. “Estem contents si es fa la venda per ells i si mantenen aquesta qualitat, encantats”, comenta Meritxell Cassi. A banda, també entén que vincular al nom de l’astre argentí pot ser molt positiu. “Segur que serà bo per a Andorra que el país s’uneixi al nom de Messi”, ha apuntat.

Etiquetes

Comentaris

Trending