Lleugera millora de l’ocupació hotelera a les portes de l’estiu

Els establiments van tancar la setmana passada amb una mitjana del 48,3%, el que suposa uns tres punts més en comparació amb el període anterior

Rètol d'un hotel del país.
Rètol d'un hotel del país.

A l’espera de l’arribada de la temporada plena d’estiu, els hotels mantenen xifres d’ocupació normals per a l’època de l’any. Això sí, amb una petita millora amb relació als dies anteriors. La setmana passada, la mitjana va ser del 48,35%, amb un pic dissabte i diumenge del 56,58%.

Des del sector es considera, doncs, que s’està dins la normalitat esperada tenint en compte les dates de l’any. Així, i segons s’ha informat des de la Unió Hotelera, la mitjana registrada entre el 12 i el 16 de juny ha estat del 48,35%. La xifra suposa una lleugera millorar, de tres punts, en comparació al 45,39% de la setmana anterior (del 5 a l’11).

Com és habitual, la punta ha arribat el cap de setmana. Llavors, els establiments consultats van indicar que havien arribat al 56,58% d’ocupació. Des del sector s’insisteix que són “dades normals en aquesta època de l’any”. Tot, evidentment, a l’espera que comenci la temporada d’estiu, d’aquí a pocs dies.

Comentaris

Trending