Les importacions d’energia augmenten un 113% aquest any

Les exportacions de béns, han sumat 16,60 milions d’euros, amb una variació percentual del +25,9% respecte al mateix període del 2021

Una instal·lació elèctrica d'alta tensió.
Una instal·lació elèctrica d'alta tensió. FEDA

Les importacions de béns durant el mes de novembre han sumat 175,51 milions d’euros, amb una variació percentual del +13,9% respecte al mes de novembre de l’any anterior. Sense el capítol d'energia, la variació percentual de les importacions és d’un +11,8%. La importació d'energia de gener a novembre ha augmentat un 113% en relació al mateix període de l'any anterior.

Hi ha un apartat negatiu en les importacions i les exportacions que és el de joieria amb un 3% i un 2% respectivament. Pel que fa a les exportacions de béns, han sumat 16,60 milions d’euros, amb una variació percentual del +25,9% respecte al mateix mes de l’any anterior.

En relació a l’acumulat dels darrers dotze mesos, les importacions han tingut un valor de 1.747,53 milions d’euros, la qual cosa representa una variació percentual del +37,8% respecte a l’acumulat del període anterior.

Sense el capítol d'energia, les importacions en valor representen un +31,1% més que al mateix període. Pel que fa a les exportacions, han tingut un valor de 367,75 milions d’euros, amb un augment del +159,8%. Sense tenir en compte l’exportació excepcional de la partida diversos del“capítol 97 Objectes d’art, de col·lecció o d’antiguitat pel febrer de l’any en curs, la variació és del +50,4% respecte l’acumulat del període anterior. Les dades han estat facilitades aquest dilluns pel departament d'Estadística de Govern.

Etiquetes

Comentaris

Trending