Una immobiliària avisa d’un frau amb una oferta de lloguer d’un un pis per menys de 900 euros

L’empresa recorda que mai no es cobra ni cap fiança ni cap reserva sense haver visitar prèviament l’habitatge que es pretén arrendar, circumstància que no passa en la presumpta estafa

L'advertència que està fent la immobiliària.
L'advertència que està fent la immobiliària.

Una immobiliària del país adverteix a través de les xarxes socials i altres canals que uns desconeguts, justament també pel mateix conducte i usant la seva denominació comercial (ImmoSer) i l’adreça on l’establiment està ubicat, estan intentant protagonitzar una estafa oferint un pis de lloguer per menys de 900 euros, un preu que actualment és tan atractiu que pot fer caure a més d’un i de dos.

Segons la comunicació emesa per dita immobiliària, que assegura que s’usen les seves dades per “crear confiança i que pagueu l’import que el comunicant diu per reservar el pis sense fer cap visita”, s’ofereixen diferents immobles, sempre per menys de 900 euros, i a través de diferents perfils falsos. ImmoSer explica que cal tenir en compte “que en cap moment es fa pagament de dos mesos de fiança ni el mes de reserva sense visitar la unitat immobiliària”.

Per tot plegat, la immobiliària implicada involuntàriament en l’intent d’estafa demana que qualsevol persona que rebi o vegi comunicacions com la indicada, prèviament s’asseguri que el canal és cert, legal i correcte. Que contrasti amb la web oficial, que s’asseguri que les ofertes són correctes o que contacti directament amb l’establiment per resoldre qualsevol dubte. I és que trobar un pis per 900 euros hores d’ara és gairebé missió impossible.

Comentaris (4)

Trending