Govern destina 45.000 euros a la campanya de consum intern de Nadal

La iniciativa es durà a terme des del 18 de desembre i fins al 5 de gener i estarà dirigida, principalment, a la societat andorrana

Una imatge de la presentació de la campanya
Una imatge de la presentació de la campanya

El ministeri d’Economia, juntament amb el departament d’Andorra Turisme han dut a terme l’aprovació d’un conveni per destinar una partida de 45.000 euros a la nova campanya de consum intern, la qual es durà a terme des del 18 de desembre i fins al 5 de gener i estarà dirigida, principalment, a la societat andorrana.

La campanya en qüestió tindrà un format molt semblant a la que es va realitzar l’estiu d’enguany i s’ha desglossat en cinc categories diferents: retail, benestar, oci, cultura i restauració. El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo ha declarat que, amb aquesta acció, es vol donar suport al teixit productiu del Principat. “Darrere de cada compra hi ha tot un país, un producte no és només això, és tot el que comporta”, ha defensat.

“Estarà dirigida a la gent del país, encara que esperem que la situació sanitària ens permeti rebre turisme d’Espanya, tal com està succeint per la banda francesa des de fa uns dies”, ha afegit el ministre. La campanya es publicitarà als mitjans de comunicació del Principat i, de la mateixa manera que a l’estiu, també es col·locaran cartells a punts estratègics de la xarxa viaria. Tot plegat, es durà a terme sota el paraigua de l’eslògan “Regala’t Andorra” i el hashtag #JuntsSomGrans.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending