Un gegant de la inversió estrangera busca lloc a Andorra per construir-hi un complex hoteler

Hotel 101, filial del grup filipí Double Dragon, estaria en converses amb l’empresària Maria Reig per adquirir-li terrenys o establir-hi alguna aliança

Un establiment de la cadena Hotel 101 a Manila.
Un establiment de la cadena Hotel 101 a Manila.

Que grans inversos internacionals troben atractiva Andorra és tan cert com que grans propietaris del país passen serioses dificultats i no dubten, si poden, en desprendre’s de béns per obtenir liquiditat. En aquest marc caldria entendre la negociació que aparentment manté la societat Hotel 101, filial del grup filipí Double Dragon, amb l’empresària andorrana Maria Reig per tal d’establir alguna mena d’acord que permeti al gegant de la inversió hotelera construir un complex al Principat.

De moment, tot plegat estaria en una fase molt incipient. La idea seria poder adquirir un terreny o establir algun tipus d’aliança amb Reig per desenvolupar un projecte que hauria de ser molt ambiciós. Els filipins no s’hi posen per poc i, de fet, també busquen emplaçaments tant a Catalunya com a la resta d’Espanya per poder-se establir amb un recinte hoteler gegant en diversos punts de l’Estat espanyol.

Hores d’ara, Hotel 101 i Double Dragon ja té molt avançat, segons diversos portals espanyols especialitzats en informació econòmica i hotelera, un acord amb la promotora immobiliària Metrovacesa per adquirir-li uns 6.500 metres quadrats de terreny al barri de Valdebebas, molt a prop de la ciutat esportiva del Real Madrid. La idea del gegant asiàtic és alçar un hotel de 736 habitacions, esdevenint un dels més grans de la capital espanyola.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending