Davallada “natural” de l’ocupació hotelera tot i fregar el 65% el cap de setmana

La mitjana entre dilluns i diumenge es va situar encara per sobre del 40% i el sector preveu que aquestes xifres es mantinguin en el futur més immediat

Rètol d'un hotel a Encamp.
Rètol d'un hotel a Encamp. G. P.

La fi de la temporada d’hivern s’està notant en el sector hoteler. Com ja estava previst, el volum de clients que reben els establiments al Principat van a la baixa. L’ocupació mitjana de la setmana passada, però, encara va quedar per sobre el 40% mentre que la del dissabte i el diumenge es va situar en prop del 65%.

La davallada de clients no deixa de ser el que ja esperava el sector. Així es posa en relleu des de la Unió Hotelera. Amb 56 establiments en funcionament -xifra que es manté estable-, l’ocupació mitjana setmanal va situar-se en el 43,55%. Des de la patronal es considera positiu que encara superi el 40%.

Pel que fa al cap de setmana, les xifres encara són bones. Davallen amb relació a uns dies abans, però freguen el 65%. En concret, un 64,79%, en comparació al 73,29 de l’11 i el 12 de setembre.

Les dades són “les naturals” en aquests moments de la temporada, segons l’entitat. De cara al futur immediat, es confia que “seran dades similars”.  

Etiquetes

Comentaris

Trending