Davallada “natural” de l’ocupació hotelera tot i fregar el 65% el cap de setmana

La mitjana entre dilluns i diumenge es va situar encara per sobre del 40% i el sector preveu que aquestes xifres es mantinguin en el futur més immediat

Rètol d'un hotel a Encamp.
Rètol d'un hotel a Encamp. G. P.

La fi de la temporada d’hivern s’està notant en el sector hoteler. Com ja estava previst, el volum de clients que reben els establiments al Principat van a la baixa. L’ocupació mitjana de la setmana passada, però, encara va quedar per sobre el 40% mentre que la del dissabte i el diumenge es va situar en prop del 65%.

La davallada de clients no deixa de ser el que ja esperava el sector. Així es posa en relleu des de la Unió Hotelera. Amb 56 establiments en funcionament -xifra que es manté estable-, l’ocupació mitjana setmanal va situar-se en el 43,55%. Des de la patronal es considera positiu que encara superi el 40%.

Pel que fa al cap de setmana, les xifres encara són bones. Davallen amb relació a uns dies abans, però freguen el 65%. En concret, un 64,79%, en comparació al 73,29 de l’11 i el 12 de setembre.

Les dades són “les naturals” en aquests moments de la temporada, segons l’entitat. De cara al futur immediat, es confia que “seran dades similars”.  

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.