La CEA engega contactes amb les patronals de l’Ariège i l’Alt Urgell

L’objectiu és aconseguir la coordinació entre les diferents entitats per començar un treball conjunt a nivell pirinenc en matèria econòmica

El president de la CEA, Gerard Cadena.
El president de la CEA, Gerard Cadena. Altaveu

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha estès la mà a les patronals de l’Ariège i de l’Alt Urgell per començar a crear contactes i sinergies entre les entitats, principalment en matèria econòmica. L’objectiu principal seria, concretament, engegar una feina conjunta a nivell pirinenc i millorar la coordinació entre les zones, que estan estretament connectades.

De moment, es troba tot en una fase molt embrionària. Únicament s’hauria fet un primer contacte entre les tres entitats on s’haurien deixat clares les intencions. Tot apunta, segons expliquen des de la CEA, que cap al setembre es començarà a treballar per tal de fomentar aquesta coordinació i arribar a aconseguir una feina conjunta interpirinenca entre les diferents patronals.

A través de les xarxes socials, i seguint un fil que criticava l’abandonament de l’Ariège i que exposava la nova planta d’embotellament a Merens, el president de la CEA, Gerard Cadena, ha expressat que s’estava treballant per revertir la situació. Concretament, ha indicat que “no podem estar d’esquena als nostres veïns”, i que s’espera tenir novetats al respecte a la tardor.

 

Comentaris (1)

Trending