La Cambra signa un conveni amb Hotansa per formar treballadors

Fins a 500 empleats dels diferents hotels i restauració podran accedir a diferents cursos per tal de millorar les seves competències i donar un servei de millor qualitat

Pilar Escaler i Gerard Montané signant l'acord
Pilar Escaler i Gerard Montané signant l'acord Pilar Candel

La Cambra de Comerç i Hotels Andorrans SA (Hotansa) han signat aquest dimecres un conveni per tal de posar a disposició diferents formacions per als treballadors de l’empresa. Aproximadament, 500 empleats dels diferents hotels que té el grup i establiments de restauració podran accedir als diferents cursos que s’ofereixen des de la Cambra. L’objectiu és donar un servei de millor qualitat als clients millorant les competències de les persones que hi treballen.

Aquestes formacions que ofereix la Cambra estan destinades de forma general a qualsevol empresa de qualsevol sector que estigui interessat en millorar les competències dels treballadors. Malgrat això, la directora de la Cambra, Pilar Escaler, ha assenyalat que s’havia col·laborat molt poc amb l’hoteleria i la restauració, “i és una part molt important per a l’economia del país, que té molta visibilitat”. L’aposta, ha afirmat, “és molt gran”, i s’ha fet per Hotansa, una cadena amb més de 30 anys d’experiència.

“Accedir a aquests cursos beneficia a millorar l’oferta i remarca l’aposta per dotar de qualitat els serveis que s’ofereixen”, ha remarcat Escaler, i així ho ha confirmat el conseller delegat d’Hotansa, Gerard Montaté. En aquest sentit, Montané ha explicat que el gran ventall de formacions que s’ofereixen “ens permetrà millorar els coneixements i renovar els que ja tenen els nostres treballadors, oferint-los un pla de carrera, que és molt important per ells”. Es tracta, al cap i a la fi, de fidelitzar l’empleat donant-li noves competències.

Les formacions no únicament seran per als treballadors de base, sinó que també hi podran accedir aquells alts càrrecs o executius que ho desitgin. En global, s’oferiran cursos de digitalització o gestió de conflicte, entre altres temàtiques. Montané ha valorat molt positivament el fet que la Cambra sigui l’únic interlocutor i que els ofereixi un full de ruta i un fil conductor. Tot i que encara està per tancar el timing i el gruix de la plantilla que se’n podrà beneficiar, s’estima que serà al volt del 20%, que es tradueix en més de 500 persones, “que tenen ganes d’actualitzar-se, per tal de tenir una llarga durada a l’empresa”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending