Caldea tanca l’hivern amb 10,5 milions de facturació i uns ingressos superiors als de prepandèmia

De l'1 de desembre al 10 d'abril han accedit 210.000 usuaris a l’spa termal, 50.500 més i fins el 30 de juny només romandrà obert Inúu perquè el termolúdic farà l'habitual aturada tècnica

Comentaris

Una imatge del termolúdic de Caldea
Una imatge del termolúdic de Caldea Caldea

La recuperació total de la mobilitat i l’eliminació de les restriccions han permès a Caldea augmentar la seva facturació aquest hivern un 34% fins a arribar als 10,5 milions d’euros, segons ha informat el termolúdic en un comunicat. De l'1 de desembre al 10 d'abril ha rebut 210.000 visitants i la despesa mitjana per client ha augmentat.

Balanç positiu el que fa Caldea de la temporada d’hivern amb un increment de la facturació del 34% respecte a l’anterior campanya, arribant ingressar a 10,5 milions d’euros. De l'1 de desembre al 10 d'abril han accedit 210.000 usuaris, 50.500 més que el mateix període de l’any passat que va caure una setmana després.

Segons exposen des de l’spa termal “aquestes dades confirmen que Caldea es recupera amb solidesa, amb més clients i amb uns ingressos superiors als obtinguts en el mateix període abans de la pandèmia del coronavirus, i que podrien ser l’avantsala de les bones perspectives previstes de cara el pròxim estiu”.

Durant la primavera, Caldea mantindrà obert Inúu, mentre que el termolúdic tancarà fins al 30 de juny, ja que en aquest centre s’està realitzant l’aturada tècnica anual, en la qual s’han planificat una sèrie de tasques de manteniment i la reforma d’una secció de la coberta de vidre.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending