Caldea tanca el 2022 amb un resultat d’un milió d’euros, millorant el 2019

La freqüència de visitants ha estat de 385.000 clients, xifra per sota d’abans de la pandèmia, però amb un increment del tiquet mitjà del 22%

Instal·lacions de Caldea
Instal·lacions de Caldea Caldea

Després de dos anys complicats, des de Caldea es remarca que es comença a consolidar una recuperació més que esperada. El 2022 ha tancat amb un resultat net de prop d’un milió d’euros. En comparació al 2019, el darrer any prepandèmia, aquesta xifra ha suposat una millora considerable. Malgrat això, el nombre de visitants ha estat inferior, sent de 385.000 clients, però amb un increment del tiquet mitjà del 22% respecte a tres anys enrere.

El tancament del 2022 ha estat positiu per a Caldea, amb gairebé un milió d’euros de resultat net comptable, i una EBITDA de 4,25 milions, que millora el resultat obtingut al 2019. S’ha enregistrat un augment de la facturació, que ha superat els 19,3 milions d’euros, suposant un 20% més que el 2019, sumat a la contenció de la despesa. Des de l’empresa afirmen que s’encara l’hivern amb bones perspectives d’afluència.

En aquest àmbit, l’afluència del 2022 ha estat inferior a la del 2019, amb 385.000 clients atesos. Això ha estat resultat de la limitació d’aforaments dels spas al 50% de la seva capacitat per garantir la seguretat dels visitants i, a més, de la reducció de promocions agressives sobre els preus de les entrades. Com a conseqüència han acudit menys persones a Caldea, però han tingut un increment del tiquet mitjà de les entrades de l’ordre del 22%.

Finalment, des de Caldea afirmen que ha millorat la venda de serveis complementaris, com els tractaments i la restauració. A més, s’ha recuperat de forma total l’activitat al Club Esportiu per a residents al país, que durant la pandèmia va arribar a perdre un gran nombre d’abonats.

Etiquetes

Comentaris

Trending