Els bars continuen reivindicant poder obrir fins a les 9 de la nit

El col·lectiu que aglutina un bon nombre d’establiments del sector celebra el bon clima de treball que hi ha amb els representants de Salut i Indústria i demanen a Economia que prengui exemple

El bar del Centre, a la plaça de la Germandat de Sant Julià.
El bar del Centre, a la plaça de la Germandat de Sant Julià. Comú de Sant Julià de Lòria

Els bars celebren poder obrir fins les 8 de la tarda. Però el seu objectiu és poder-ho fer fins les 9 de la nit. De fet, l’objectiu, que també afecta el migdia, seria “la unió de finalitzar el servei de bars i continuar la restauració, i no deixar espais intermedis sense servei per als clients”. Així ho han afirmat els portaveus de la Unió de Bars, que han agraït el bon clima de cooperació que hi ha amb els representants dels departaments de Salut i Indústria amb els quals tenen una comissió de treball.

La Unió de Bars ha informat que “avui hem reprès les reunions amb Salut i Indústria, dins el bon to que és costum”. La trobada ha servit per valorar “les noves mesures” i s’han “reprès temes pendents com inspeccions, novetats a nivell industrial de desinfecció, més transparència en les sancions així com el full de ruta de fases”.  En quinze dies hi haurà una nova trobada, alhora que està prevista, la setmana que ve, una reunió amb el cap de Govern, Xavier Espot.

Pel treball que es va fent amb Salut i Indústria, la idea és que en quinze dies es pugui “valorar de nou l'aplicació d’aquestes noves mesures” i la possibilitat de poder “rebaixar novament les restriccions”. El col·lectiu recorda que en totes les trobades mantingudes fins ara “sempre hem anat en positiu i ampliant i millorant les restriccions del nostre sector, per la qual cosa agraïm a aquesta comissió el que es tingui en compte la nostra opinió, encara que seguirem buscant reduir més aquestes mesures”.  Alhora, els propietaris dels bars demanen als responsables del ministeri d’Economia que tinguin “la mateixa predisposició de transparència i comunicació” que Salut i Indústria “tot i que s'han anat fent alguns progressos”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending