Andorra Telecom avisa d’un tall d’internet la propera matinada per tasques de manteniment

La interrupció es produirà cap a les tres de la matinada i la companyia confia que sigui com a màxim de deu minuts; dijous es preveu una nova intervenció, en aquest cas sense afectació als usuaris

Internet patirà un tall de deu minuts la propera matinada.
Internet patirà un tall de deu minuts la propera matinada.

Andorra Telecom preveu fer tasques de manteniment sobre els equips que donen servei d’internet la propera matinada i la del dijous. Per això, s’avisa als usuaris que es podria produir algun tall durant aquests treballs. En tot cas, s’apunta que, com a màxim, la interrupció de la connexió s’hauria d’allargar deu minuts.

Així ho ha informat la companyia a través d’un missatge enviat als usuaris. La primera de les intervencions tindrà lloc la matinada de dilluns a dimarts. La segona, entre dimecres i dijous. Serà, però, la més pròxima la que podria provocar alguna dificultat.

Es tracten de tasques de manteniment i actualització dels equips. Per minimitzar les molèsties que es poden causar, es faran pels volts de les tres de la matinada. La de la propera matinada sí que provocarà un tall de servei. Tot i això, s’assegura que, en el pitjor dels casos, s’hauria d’allargar, com a molt, deu minuts i s’entén que, un cop finalitzats, es recuperarà la normalitat. Tot i així, s’apunta que si es detecta algun problema, el que caldrà fer és reiniciar el router desendollant-lo del corrent.

Una altra actuació s’ha de fer entre dimecres i dijous. En aquest cas, però, es confia que no hi hagi cap alteració del servei. Tot i això, per prudència, també es farà en horari nocturn per minimitzar el possible impacte entre els usuaris.

Comentaris

Trending