Andorra Bussines xifra en 3.000 els visitants a l’eSports City Fest

La directora, Judith Hidalgo, ha fet una valoració positiva de la primera edició, que ha comptat amb 250.000 espectadors a través de la xarxa de les competicions que s’han celebrat

Un dels moments de l'eSports City Fest
Un dels moments de l'eSports City Fest Andorra Bussiness

La primera edició de l’eSports City Fest, que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Poliesportiu d’Andorra la Vella, ha aplegat unes 3.000 persones, la meitat de les que s’havien previst inicialment. Des d’Andorra Bussiness s’ha volgut destacar que més de 250.000 internautes han seguit els streamings de les competicions que s’han celebrat.

Uns 3.000 visitants s’han aplegat entre dissabte i aquest diumenge en la primera edició del certamen dels esports electrònics, segons l’organització. Es tracta de la meitat de les previsions que s’havien fet el passat mes de març i que es van acabar rebaixant. Els aficionats als eSports han pogut gaudir de les finals de l’e-Sports City League Andorra o Cibertitans, així com competicions de videojocs com Clash Royale, Rocket League o Fórmula 1. Tot un conjunt de tornejos amb premis valorats en més de 25.000 euros i 250.000 espectadors online, segons l’organització.

La directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha mostrat la seva satisfacció “per la rebuda que ha tingut, no només per part dels jugadors i equips nacionals, sinó també per la part empresarial que ens han demanat una nova edició. Amb l’e-Sports City Fest Andorra hem inserit el nostre sector d’esports electrònics a un nivell ja internacional. El proper pas arribarà al juliol a València on tindrà lloc un dels esdeveniments europeus més importants i on l’ecosistema andorrà tornarà a tenir presència gràcies a l’acord signat amb Encom”.

Per la seva banda, el CEO d’Encom i Director de DreamHack Espanya, Arturo Castelló, ha valorat que “la comunitat gamer ha demostrat estar més activa que mai gràcies al seu continu interès per esdeveniments com aquest”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending