Andorra Business obre el període per participar al Projecte Tàndem FP

Durant el mes de juliol es farà la selecció d’empreses i dels reptes als quals hauran de fer front els alumnes del centre de Formació Professional d’Aixovall

Joves participant al Projecte Tàndem FP
Joves participant al Projecte Tàndem FP

Andorra Business ha obert el termini per participar en la sisena edició del Projecte Tàndem FP, que se celebrarà el proper mes de setembre. Durant el mes de juliol es farà la selecció de les empreses i dels reptes als quals hauran de fer front els alumnes del centre de Formació Professional d’Aixovall.

Les empreses interessades en participar en aquesta sisena edició hauran d’enviar un correu electrònic a gemma.arribas@andorrabusiness.com. Les bases per a la selecció de les empreses es poden consultar en aquesta pàgina i el termini de recepció de sol·licituds finalitza el 23 de juliol.

El projecte Tàndem és una iniciativa conjunta entre el ministeri d’educació del Govern i Andorra Business. El seu objectiu és introduir noves dinàmiques d’aprenentatge al sistema educatiu al mateix temps que apropa els estudiants al món de l’empresa. Amb aquest projecte els joves es submergeixen en un procés innovador amb la finalitat de donar solucions a problemes reals d’una entitat en concret. Al mateix temps, permet plantejar reptes estratègics a resoldre amb un procés i metodologia d’innovació oberta que després poden introduir als seus negocis.

Etiquetes

Comentaris

Trending