Dos detinguts i 55 embolcalls de cocaïna comissats en una operació antidroga

Les dosis estaven degudament preparades per a la seva venda al detall; al primer dels arrestats se n’hi van trobar tretze al damunt més 740 euros

-
-
La policia va detenir dissabte dos homes residents que es dedicarien al tràfic de cocaïna. En diverses fases, els agents van recuperar fins a 55 dosis d’aquesta droga. O el que és el mateix, pràcticament 50 grams de cocaïna. Es tracta d’una de les operacions més importants dels darrers mesos i la més voluminosa quant a l’estupefaent de l’esmentada naturalesa recuperat. L’actuació policial, anomenada ‘Espai’, continua en marxa i no es descarta noves detencions arran de l’anàlisi dels vincles que mantindrien els dos arrestats inicials.

La primera detenció es va practicar a les 3 de la matinada de dissabte. L’arrestat és un resident de 31 anys al qual se li van trobar a sobre tretze embolcalls de cocaïna, el que suposava 9,4 grams. L’home, a més, portava 740 euros en bitllets de 10, 20 i 50 euros, un símbol inequívoc que probablement ja havia venut més dosis aquella mateixa nit. En tot cas, els investigadors no tenen cap dubte que l’arrestat es dedicava a comercialitzar amb la droga. Tota la cocaïna requisada estava degudament fraccionada i preparada per la seva venda al detall.

Els paquetets comissats suposen pràcticament 50 grams d’estupefaent, un dels volums més alts dels darrers mesos en relació al tipus de droga

I és que no només es van localitzar els tretze embolcalls que el primer detingut duia a sobre. En els escorcolls posteriors derivats d’aquest primer arrest, els agents van trobar 42 dosis més també degudament preparades. Això era, 40,3 grams de cocaïna. Producte d’aquesta ampliació de la investigació, el mateix dissabte la policia va procedir a la detenció d’un segon resident, en aquest cas de 27 anys. El cos d’ordre considera que si tots els embolcalls haguessin arribat al mercat tal i com presumiblement pretenien els dos detinguts, el seu valor hauria pogut arribar als 3.000 euros.

Comentaris

Trending