Dolsa ofereix el segon lloc de la llista a Mari Soto amb l’objectiu d’atraure el PS

L’empresari i excònsol d’Ordino està redoblant els contactes amb la intenció de promoure una candidatura tant transversal com sigui possible

-
-
L’empresari i excònsol d’Ordino Enric Dolsa hauria proposat a la militant socialdemòcrata ordinenca María de la O Soto el segon lloc de la candidatura que intenta construir en vista a les comunals del 15 de desembre. La voluntat de Dolsa, que lideraria la llista, amb l’oferiment que ja hauria realitzat és poder atraure el PS cap a la plataforma que està promovent, que intenta que sigui tan àmplia com sigui possible i que pretén enfrontar a DA.

Dolsa està redoblant els contactes i els propers dies pretén dur a terme trobades d’alt nivell sobretot quantitatiu per mirar d’avaluar el suport que té. La seva intenció seria construir una candidatura que aixoplugués a tantes sensibilitats com sigui possible. A banda dels seus seguidors més acèrrims, també estaria convençut de poder atraure el suport dels liberals crítics amb el pacte de Govern amb demòcrates. En el cas d’Ordino, sembla que Dolsa podria disposar del suport del comitè parroquial d’SDP.

La voluntat de l’excònsol i també exconseller general seria obtenir el suport del PS i de terceravia. El primer tindria més implantació que el segon i d’aquí la proposta que Mari Soto ocupi el lloc que li serviria a optar a cònsol menor. La formació estructurada a nivell nacional a l’entorn del lauredià Josep Pintat està sent públicament més activa d’ençà de les eleccions generals i, en principi, pretén concórrer en solitari als comicis comunals per visualitzar-se com a força pròpia i independent.

Dolsa també compta amb què el grup d’independents que per al 7-A va estar apunt de fer una llista territorial amb el suport extern de diverses formacions per tal d’enfrontar-se als demòcrates no acabin configurant un projecte parroquial propi i també aquest sector, al capdavant del qual estaria sondejant situar-se qui va ser cònsol menor justament amb Dolsa i després també subsíndica, Bernà Gaspà, pugui acabar-se aliant amb qui als darrers temps ha passat pels liberals, per Andorra pel Canvi (ApC) o acabaria muntant Convergents d’Ordino.

Comentaris (5)

Trending