Diversos acomiadaments a Andbank ‘instal·len’ el neguit entre la plantilla de l’entitat

Aquesta setmana s’haurien executat com a mínim tres sortides en el departament de compliment normatiu i tres baixes més en altres àrees, a banda de reubicacions i alguna prejubilació

Els beneficis d\'Andbank cauen un 26,5% en dos anys i queden per sota dels cinquanta milions el 2016
Els beneficis d\'Andbank cauen un 26,5% en dos anys i queden per sota dels cinquanta milions el 2016

Una petita revolució en forma d’acomiadaments i reubicacions al departament de compliment normatiu ha instaurat el nerviosisme entre la plantilla d’Andbank a Andorra. Formalment i de cara a la galeria es tracta d’una reestructuració interna. Però altres fonts han assegurat que es tracta d’un redimensionament en tota regla de l’entitat que comportarà altres sortides. El neguit entre el personal, asseguren fonts internes, és més que evident.

Les fonts internes han assegurat que, com a mínim, dimarts hi va haver tres acomiadaments entre el departament de compliance, i hi hauria hagut tres baixes més en altres departaments. A banda, i també els darrers dies, s’hauria procedit a recol·locar professionals d’Andbank, alguns també del departament de compliment normatiu, en altres àrees o funcions de l’entitat. I que s’haurien dut a terme prejubilacions entre personal que, a principi, encara no arribaria a l’edat en què habitualment s’executen aquestes decisions.

El neguit pel futur de la plantilla i els interrogants que aquests darrers canvis estan comportant són més que evidents, segons les fonts. Alhora, altres consultats han afirmat que s’hauria iniciat un procés d’aprimament de la plantilla en vista a una eventual fusió bancària. Les mateixes fonts han insistit en la possibilitat que s’impulsi una gran aliança a tres bandes durant el segon semestre del 2019. Aquest escenari, que s’ha plantejat en diferents fòrums, ningú no la reconeix per ara públicament.

 

Comentaris (1)

Trending