Detinguts dos homes que s'estaven barallant a l'interior d'un local d'oci

Els arrestats no residents al Principat de 34 i 30 anys van actuar amb el cos policial de forma desproporcionada amb insults, amenaces i resistència

-
-
Agents de la policia van haver de neutralitzar per la força a dos homes no residents a Andorra la Vella. Els fets es van produir el passat dissabte a la matinada quan s'estaven barallant a l'interior d'un local d'oci de la capital. El primer detingut és presumpte autor d'un delicte d'injúries, amenaces i resistència greu a funcionaris de policia, mentre que el segon ho és de lesions i danys.

Els dos homes s'estaven barallant a l'interior d'un local d'oci i la policia va haver d'actuar per frenar aquesta discussió. El primer d'ells malgrat tenir una actitud grollera envers els agents, se'l va acompanyar a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell perquè tenia lesions sagnants a la cara. Va ser a l'hospital on va actuar de forma desproporcionada contra els agents amb insults, amenaces i resistència. A la segona persona, se l'acusa de ser presumpta autora de lesions i danys. És qui hauria causat les lesions al primer detingut i també hauria trencat les dues portes d'accés del local i una jardinera.

Per altra banda, la nit de dissabte, la policia també va detenir una dona resident de 41 anys a Encamp com a presumpta autora dels delictes contra l'honor, la llibertat, la integritat física i la funció pública. Els fets es van iniciar per una discussió amb el seu marit, a qui va donar cops de puny i una puntada de peu a la cama esquerra. A més, també es va rebotar contra els agents policials amb insults i amenaces i mostrant una forta resistència. A les dependències policials, la dona, que presentava símptomes de trobar-se sota l'efecte de l'alcohol, va donar un cop de puny a l'abdomen d'un dels agents.

Més enllà d'aquestes detencions, el document policial publicat mostra que hi ha hagut un total de cinc delictes contra la seguretat del trànsit durant aquesta setmana passada, tots els detinguts eren residents al Principat que conduïen sota els efectes de l'alcohol.  El balanç de detencions també informa d'un delicte contra la salut pública quan un home no resident de 39 anys accedia al Principat per la frontera del riu Runer amb possessió de 0,5 d'speed i 152 grams de marihuana.

Etiquetes

Comentaris

Trending