Alliberat el temporer detingut per un presumpte abús sexual d’una compatriota amb qui compartia allotjament

Els fets, sobre els quals hi ha diverses llacunes, haurien succeït fa dues setmanes una matinada de festa i alcohol en un apartament d’Incles

-
-
La policia ha alliberat aquesta matinada un temporer resident a Incles que havia detingut a primera hora del matí d’ahir acusat d’haver abusat sexualment d’una compatriota en l’apartament que comparteixen de forma múltiple. La detenció es va dur a terme després que una amiga de la suposada víctima comuniqués la situació, sobre la qual hi ha diverses llacunes, al cos d’ordre. Els fets, però, haurien succeït fa un parell de setmanes.

La policia va intervenir d’immediat després que la matinada de dissabte a diumenge rebés a trucada d’una dona que anunciava que una companya seva havia estat víctima d’una suposada agressió sexual. Davant la comunicació, agents de la policia es van desplaçar al lloc on viurien almenys el dia de la comissió dels fets el presumpte agressor i la suposada víctima i després d’una indagació inicial es va arrestar l’home, un temporer de 32 anys. La detenció es va formalitzar a 2/4 de 8 del matí d’ahir.

Els fets, però, haurien suposadament succeït el 10 d’abril. De matinada en un allotjament on aquests dies hi fan estada més persones de les que inicialment hi havia o caldria, s’hauria fet una festa amb la música i l’alcohol com a protagonistes. Hores després, i ‘recuperada’ la consciència, la noia s’hauria alarmat en ‘descobrir’ que tan enllà com l’ara detingut estaven en la mateixa estança nus de cintura en avall i amb evidències d’haver-hi hagut una relació sexual que la dona, és clar, manté que no va ser consentida.

Haurien anat passant dies i al final, aquest diumenge la intervenció d’una companya de la presumpta víctima va originar l’actuació de la policia que per prudència i seguint el protocol establert va arrestar l’home. Després d'elaborar la pertinent enquesta i en haver-hi molts detalls que no acabaven de quadrar, la policia mateix ha alliberat a la 1 d'aquesta passada matinada l'arrestat i elevarà el dossier corresponent a la Batllia perquè prengui les decisions que consideri més escaients amb els elements que hi ha ara mateix sobre la taula.

Comentaris (5)

Trending