Detingut un 'homeless' que va intentar clavar un ganivet a un policia en ser descobert en una sala de comptadors

Comentaris

Detingut un \'homeless\' que va intentar clavar un ganivet a un policia en ser descobert en una sala de comptadors
Detingut un \'homeless\' que va intentar clavar un ganivet a un policia en ser descobert en una sala de comptadors

Un ‘homeless’ va intentar clavar un ganivet a un agent de policia en saber-se descobert en l’habitació dels comptadors de llum d’un edifici d’Andorra la Vella. Arran de tot plegat, l’home, un no resident de 49 anys, va ser detingut i posat posteriorment a disposició judicial. Acabaria sent expulsat amb una ordre de foragitament. Sortosament, per al policia l’intent d’agressió no va anar gaire més enllà d’un ensurt.

Els fets van tenir lloc dimarts de la setmana passada poc abans de les 10 de la nit. Una patrulla de policia es va desplaçar a l’edifici en qüestió per donar resposta a la trucada d’un veí, que advertia que per segon dia consecutiu detectava la presència d’un desconegut a la sala de llums de l’immoble amb la intenció de pernoctar-hi. 

Quan els dos integrants del cos de l’ordre van arribar al lloc, pràcticament no van tenir temps ni de demanar a l’home que s’identifiqués. Sense intercanviar cap paraula, el ‘homeless’ es va abalançar contra l’agent que li quedava més a la vora amb un ganivet. L’ànim era clarament agressiu i violent. I la voluntat va ser intentar arribar a la zona de l’abdomen, sense que aconseguís el seu propòsit. 

El desconegut va ser ràpidament reduït i, conseqüentment, detingut acusat d’un presumpte delicte contra la seguretat interior, contra la funció pública i contra la integritat física. La reducció de l’home no va ser gens fàcil ja que l’home es va resistir en tot moment.

Aquesta va ser una de les dotze detencions que la policia va practicar la setmana, la majoria de les quals vinculades a la conducció sota els efectes de l’alcohol. També es van arrestar tres persones, en els tres casos no residents, que entraven al Principat amb diferents tipus d’estupefaents. 

2,7 grams de cocaïna en un cas i 1,3 grams de la mateixa droga, 8,8 grams d’haixix i 4 grams de marihuana en el cas dels altres dos homes, que accedien conjuntament al país la nit de Reis. La darrera de les detencions efectuades, la matinada del 5 de gener, va ser la d’un home no resident de 29 anys acusat d’un presumpte delicte contra la llibertat sexual.

Comentaris

Trending