Detingut per anar begut, trencar la porta d'un pis i estirar-se al menjador creient que estava a casa seva

Els fets van passar al Pas de la Casa i l'home viu en el mateix edifici

-
-
La policia va detenir dissabte un home, com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili. Els agents van ser requerits per uns particulars, ja que l’home que presenta símptomes d’anar sota la influència de begudes alcohòliques, va trencar la porta del domicili, accedint a l’interior, i estirant-se al menjador.
 

La posterior enquesta de la policia va determinar que l'home viu en el mateix edifici però en un altre pis. En l'àmbit dels maltractaments en l'àmbit domèstic, la policia va detenir un home i una dona en un aparthotel de la Massana per agressió mútua. Pels mateixos fets, van ser arrestats un home i  una dona en un hotel del Pas de la Casa i una dona i un home en un hotel d'Escaldes-Engordany.

D'altra banda, la policia també ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de  crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. Tenia confiscat el carnet de conduir, va cursar una denúncia de pèrdua i va obtenir un duplicat. En confeccionar el dossier i verificar els arxius informàtics, els policies van constatar que no podia obtenir el duplicat.

En el capítol de les detencions per droga, destaca la d'un home 101 grams de marihuana que va ser controlat en un aparcament públic de Santa Coloma.

 

 

 


 

Comentaris (2)

Trending