Detinguda una parella a la Massana per agredir-se mútuament

La policia ha arrestat de matinada un jove conductor en donar positiu després d’arrencar diversos piquets de protecció de vianants de la voravia del carrer Doctor Molines d’Andorra la Vella

Una patrulla de la policia circulant per un vial del Principat.
Una patrulla de la policia circulant per un vial del Principat.
Una parella de mitjana edat ha estat detinguda aquest matí per la policia arran de les agressions mútues que s’han proferit en el marc d’una disputa al seu domicili. No és l’únic arrest que ha hagut de dur a terme el cos d’ordre aquest diumenge, encara que l’altra detenció s’ha practicat de matinada i arran d’un accident de danys materials. 

L’episodi de violència domèstica en l’àmbit del domicili ha succeït aquest matí a la Massana i la policia ha hagut d’actuar després que una discussió inicialment verbal ha passat a les mans. De fet, els dos membres de la parella s’han agredit mútuament. Cops, empentes i esgarrapades, sense que hagin causat lesions serioses, han estat les agressions que s’han proferit.

Les discussions conjugals i les diferències veïnals són les que més obliguen la policia a haver d’actuar. En molts casos, sols en el paper de mediadors. Però la immensa majoria de les poques detencions que hi ha des del confinament excepcional per la crisi sanitària de la Covid-19 són degudes per les dues circumstàncies esmentades.

També hi ha algunes poques detencions relacionades amb possessió de droga o alcoholèmies positives. Aquesta matinada ha estat el cas d’un arrest per positiu en alcoholèmia. La policia ha hagut d’intervenir arran d’un accident que ha tingut un jove conductor al carrer Doctor Molines d’Andorra la Vella, a l’altura de la representació del Copríncep Francès.

El vehicle s’ha enfilat parcialment damunt la voravia i tombat i arrencat en algun cas alguns dels piquets metàl·lics de protecció dels vianants. Arran d’això, el vehicle, implicat en solitari en el sinistre, un BMW, ha patit uns danys força importants.

Comentaris

Trending