Detinguda per empènyer i llançar un pot metàl·lic contra la seva parella

Una dona resident de 22 anys va ser arrestada per la policia com a presumpta autora d'un delicte contra la integritat en l'àmbit domèstic

-
-
Els agents de la policia van detenir a una dona que estava discutint amb la seva parella en el domicili familiar d'Andorra la Vella. La interessada hauria llençat un pot metàl·lic al clatell de la parella i també l'hauria empès. Fruit de l'empenta s'hauria fet dues rascades al colze esquerre i al genoll dret, per un cop contra el marc d'una porta. Els fets van tenir lloc el passat dimecres 6 de febrer al voltant d'un quart de tres del migdia. La dona és resident al Principat de 22 anys i va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la integritat en l'àmbit domèstic.

Aquesta és una de les detencions del balanç del cos de policia d'Andorra que s'han efectuat durant la darrera setmana del 4 al 10 de febrer. També hi destaca la detenció d'un jove resident de 19 anys per una agressió envers la seva mare. Els fets es van produir a un domicili familiar d'Andorra la Vella i en intervenir els agents, el noi va oposar resistència i desobediència greu. Així doncs, el jove va ser arrestat el passat dia 4 per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic, l'honor i la funció pública.

Un altre home va ser detingut també per un delicte contra la integritat física. En aquest cas es tracta d'un no resident de 31 anys que hauria agredit gratuïtament un home a la via pública del Pas de la Casa. La persona agredida presentava una ferida oberta que va necessitar 7 punts de sutura a la cella esquerra. El personal del centre mèdic de la localitat encampadana va ser qui va avisar la policia, passades les dues de la matinada de la nit d'aquest dissabte a diumenge. D'aquesta manera, els agents un cop efectuada l'enquesta a l'agredit van poder detenir el presumpte autor dels fets.

Etiquetes

Comentaris

Trending