Detinguda després d'estavellar-se al Pont de la Tosca i donar una taxa altíssima d'alcoholèmia

Comentaris

Detinguda després d\'estavellar-se al Pont de la Tosca i donar una taxa altíssima d\'alcoholèmia
Detinguda després d\'estavellar-se al Pont de la Tosca i donar una taxa altíssima d\'alcoholèmia

La policia ha detingut a primera hora d’aquesta tarda la conductora d’un cotxe de lloguer matriculat a Espanya que s’ha encastat contra tres vehicles més a l’avinguda Pont de la Tosca d’Escaldes i s’ha estampat també contra el mobiliari urbà de la zona, gràcies al qual ha acabat ‘frenant’. La dona ha donat una taxa d’alcoholèmia superior a 2 grams per litre de sang (el límit penal se situa en 0,80) i es preveu que durant la jornada d’aquest divendres passi a disposició judicial.

L’accident ha passat poc després de 2/4 de 2 de la tarda a la citada via escaldenca, quan la conductora d’un Fiat 500 amb plaques espanyoles -una andorrana de 39 anys consellera del comú d’Encamp el mandat passat- ha perdut el control del cotxe arran de l’estat d’embriaguesa que el control posterior ha acabat confirmant i ha implicat tres vehicles més, tots matriculats al Principat: un Nissan Primera, un Toyota Yaris i un Mazda 2 (AND). Arran de l’accident, la via s’ha hagut de tallar totalment a la circulació i s’ha hagut de desviar el trànsit per la carretera de l’Obac.

La conductora del Fiat ha hagut de ser trasllada al centre hospitalari perquè fos atesa de les ferides lleus que s’ha fet en el xoc. Una vegada ha estat donada d’alta, la policia formalment l’ha detinguda i farà nit en règim d’arrestada al despatx central de la policia en espera de passar davant el batlle. Diverses fonts han indicat que vist que no ha causat danys personals molt probablement quedarà en llibertat amb càrrecs i amb el carnet retirat. La dona conduïa un cotxe de lloguer espanyol vist que el seu vehicle personal s’havia vist fa unes setmanes involucrat en un sinistre encara no aclarit i no se li va poder donar ni cotxe de substitució ni cotxe d’arrendament andorrà per l’alt nivell de sinistralitat que presenta la seva fitxa personal.

Fotografia: agència ANA

Comentaris

Trending