Detenen un home per maltractar la dona i la filla menor

Hi ha hagut sis conductors arrestats per anar beguts

Comentaris

-
-
La policia ha detingut un home de 46 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic després d'agredir la seva parella i la filla menor de tots dos, menor d'edat. L'agressor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Durant la setmana passada es van efectuar disset detencions a banda de les sis que es van dur a terme durant les festes majors d'Andorra la Vella i de Sant Julià de Lòria.

La detenció d'un home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic va tenir lloc al seu domicili, a Andorra la Vella, el passat dijous. La policia també va detenir la setmana passada dos homes a la capital com a presumptes autors d'un delicte de maltractament en l'àmbit domèstic, arran d'una desavinença familiar entre germans que va derivar en una agressió.

A la parròquia d'Escaldes-Engordany, es va detenir un jove de 18 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat i inviolabilitat de domicili. El detingut, que té una ordre judicial de prohibició d’accedir al domicili familiar, hi havia entrat sense el consentiment de la seva mare.

D'altra banda, hi ha hagut sis conductors detinguts per conduir beguts. Dos d'ells ho van ser després de patir un accident amb danys materials, tres en controls rutinaris i un en el marc de la campanya que s'està fent. En total s'han efectuat disset detencions sense comptar les que s'han efectuat durant les festes majors d'Andorra la Vella i de Sant Julià de Lòria. En el cas de la capital, diumenge es va detenir un home de 69 anys com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat i contra la seguretat col·lectiva a la zona de les atraccions.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending