Demòcrates renovarà l'executiva el 14 de juny

La formació convoca el seu cinquè congrés ordinari

Ester Vilarrubla i Eric Jover, dos membres de l'actual executiva de DA
Ester Vilarrubla i Eric Jover, dos membres de l'actual executiva de DA
Demòcrates per Andorra (DA) celebrarà el proper 14 de juny el seu cinquè congrés ordinari. L'únic punt de l'ordre del dia és l'elecció dels membres del comitè executiu. L'acte es farà en un hotel d'Andorra la Vella.

Demòcrates per Andorra (DA) renovarà la seva executiva en el cinquè congrés ordinari que tindrà lloc el 14 de juny a Andorra la Vella. Aquest és l'únic punt de l'ordre del dia. En el quart congrés es van votar sis ponències elaborades per les comissions d’economia, política social, nacionalitat, integració, diversitat i model energètic.

El congrés ordinari tenia com a principals objectius, d’una banda, donar continuïtat al projecte d’obertura i d’homologació endegat fa sis anys per DA a les diverses institucions i, d’altra banda, fomentar un debat amb les bases del partit que consolidi els eixos de treball futur recollit a partir de les demandes de la ciutadania i de la seva militància.

L'actual executiva de DA està  liderada com a president per Eric Jover,  com a secretari general Esteve Vidal; secretària d’organització, Roser Suñé, les dues vicepresidentes Esther París i Ester Vilarrubla; i Marc Ballestà i  Daniel Mandicó com a secretaris de comunicació i de relacions internacionals, respectivament.

Comentaris (1)

Trending