Demòcrates aposta per un nou edifici cultural i una plaça per complementar l'embelliment de Fiter i Rossell

La decisió final es durà a terme amb el vistiplau dels ciutadans escaldencs

Molné i Barquín aquest dimarts a l'avinguda Fiter i Rossell.
Molné i Barquín aquest dimarts a l'avinguda Fiter i Rossell.
La candidata a cònsol menor de la llista de Demòcrates Independents d’Escaldes-Engordany, Núria Barquín, ha explicat aquest dimarts el projecte per dinamitzar l’avinguda Fiter i Rossell. S’aprofitaran les obres de separativa d’aigües que s’han de fer properament per embellir l’avinguda, millorar les voravies i incorporar nou mobiliari urbà. A la vegada, i per acabar-ho de complementar, es vol convertir l’edifici de l’antic escorxador, propietat del comú i ara en desús, en una instal·lació cultural per a la parròquia.

L’edifici, que es troba a tocar de Fiter i Rossell, a l’avinguda del Pessebre, comptarà també amb una plaça i un millor accés fins al Pont dels Escalls. “Ara el pont queda tapat, farem un accés més pràctic que servirà per donar valor i dignificar el patrimoni que tenim”, ha exposat Barquín, que ha estat acompanyada pel número 11 de la llista, Antoni Molné.

En qualsevol cas, la decisió final de què fer a l’edifici de l’antic escorxador es durà a terme amb el vistiplau dels ciutadans escaldencs. La candidata a cònsol menor ha explicat s'efectuaran taules de treball i reunions de barri perquè “sigui una decisió presa entre tots”.
Pel que fa a la separativa d’aigües i embelliment de l'avinguda Fiter i Rossell, les obres afectaran tota l’avinguda, però es faran per fases per molestar el mínim possible els veïns i empreses de la zona.

Etiquetes

Comentaris

Trending