Demòcrates d’Escaldes crearà un servei de bus parroquial per als punts de la parròquia on no hi ha servei

S’instal·larà un carril bici per primer cop i es millorarà el servei de bicicleta elèctrica

Travé, Pons i Castellet.
Travé, Pons i Castellet.
El candidat de Demòcrates Independents a Escaldes-Engordany, Josep Travé, ha anunciat que “complementarem el servei de transport públic del Govern amb una xarxa parroquial que doni servei a aquells punts on no hi arriba, complint així amb l’encàrrec que ens han fet els ciutadans”. El preu del bitllet serà “molt assequible”, ha indicat Travé.

El servei, segons Josep Travé, “cobrirà zones com les urbanitzacions d’Engolasters, la Plana o Can Diumenge, i després cap a les zones dels Vilars, Sant Jaume, Fiter i Rossell i l’avinguda del Pessebre”. El candidat ha indicat que, “sobretot, ens ho estan demanant gent gran i infants”. Pel que fa als horaris, es “faran coincidir i unir amb l’aplicació que FEDA està preparant per l’accés a la informació dels serveis públics”, i informarà els usuaris de “quin és el millor horari o la millor combinació amb els diferents serveis de bus”.

D’altra banda, la candidatura taronja d’Escaldes-Engordany també preveu altres millores relacionades amb el transport sostenible, com les bicicletes elèctriques. Es crearà “un carril bici i s’ampliarà l’oferta de punts on agafar la bici elèctrica”, ha informat Travé. El número 5 de la llista taronja ha estat acompanyat a l’acte pels candidats Núria Pons (número 4) i Enric Castellet García (número 7).

Comentaris

Trending