Demanda contra el comú d'Andorra la Vella per danys en unes obres a Santa Coloma

Els treballs d'ampliació de l'avinguda d'Enclar arriben a la Batllia

-
-
La Batllia ha admès a tràmit una demanda contra el comú d'Andorra la Vella contra la resolució per via de silenci administratriu que desestima la reparació i indemnització de danys i perjudicis ocasionats com a conseqüència de les obres d'ampliació de l'avinguda d'Enclar de Santa Coloma, entre el carrer Prat Salit i la Borda Mateu. Els treballs van servir per adequar el sistema de desguàs de les aigües pluvials i la construcció d'una rambla.

La demanda és un fet puntual però recull el neguit de molts propietaris de terrenys que es veuen afectats per la construcció de carrers o de carreteres. Demanen que se'ls notifiqui personalment o per carta certificada i no només pel BOPA. En aquest cas, a mes a més, el terreny en qüestió, segons la propietat, va patir uns danys a Santa Coloma. La família que en té altres a la mateixa zona ha mantingut diversos contenciosos amb el comú i amb el Govern per temes similars.

D'altra banda, les obres de separativa van servir per posar fi a la problemàtica de les inundacions que històricament hi havia a la zona de l'avinguda d'Enclar, i, sobretot, a la part que dona entrada als camps de futbol de la federació a la Borda Mateu i a prop de l'accés a l'escola andorrana de segona ensenyança. Així, es va fer una galeria soterrada, es va col·locar un tub per conduir les aigües residuals i es va eixamplar la rasant de l’avinguda amb murs de contenció per assegurar el correcte desguàs de les aigües.

 

Comentaris

Trending