Demanda contra el comú d'Andorra la Vella per danys en unes obres a Santa Coloma

Els treballs d'ampliació de l'avinguda d'Enclar arriben a la Batllia

-
-
La Batllia ha admès a tràmit una demanda contra el comú d'Andorra la Vella contra la resolució per via de silenci administratriu que desestima la reparació i indemnització de danys i perjudicis ocasionats com a conseqüència de les obres d'ampliació de l'avinguda d'Enclar de Santa Coloma, entre el carrer Prat Salit i la Borda Mateu. Els treballs van servir per adequar el sistema de desguàs de les aigües pluvials i la construcció d'una rambla.

La demanda és un fet puntual però recull el neguit de molts propietaris de terrenys que es veuen afectats per la construcció de carrers o de carreteres. Demanen que se'ls notifiqui personalment o per carta certificada i no només pel BOPA. En aquest cas, a mes a més, el terreny en qüestió, segons la propietat, va patir uns danys a Santa Coloma. La família que en té altres a la mateixa zona ha mantingut diversos contenciosos amb el comú i amb el Govern per temes similars.

D'altra banda, les obres de separativa van servir per posar fi a la problemàtica de les inundacions que històricament hi havia a la zona de l'avinguda d'Enclar, i, sobretot, a la part que dona entrada als camps de futbol de la federació a la Borda Mateu i a prop de l'accés a l'escola andorrana de segona ensenyança. Així, es va fer una galeria soterrada, es va col·locar un tub per conduir les aigües residuals i es va eixamplar la rasant de l’avinguda amb murs de contenció per assegurar el correcte desguàs de les aigües.

 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.