Deixa l’arrest domiciliari l’empresari massanenc acusat d’abusar d’una empleada

L’home, de 69 anys, ha recuperat la llibertat provisional en espera de judici després d’estar tres mesos empresonat i tres mesos més reclòs a casa

El processat té la residència fixada a la Massana.
El processat té la residència fixada a la Massana.
L’empresari massanenc que va ser detingut a mitjan de desembre acusat d’abusar de manera reiterada, com a mínim, d’una empleada, ha recuperat la llibertat provisional després d’estar tres mesos en arrest domiciliari. La instrucció del cas continua -el processat manté que l’acusació és falsa i que si relació sexual hi va haver tot era consentit- i l’acusat està a l’espera de judici. Segons les fonts consultades, la vista oral s’haurà de celebrar davant el Tribunal de Corts.

La detenció es va produir arran de la denúncia formulada per una empleada domèstica de l’home. Assegurava que de manera continuada l’hauria obligat, en certa manera, a mantenir relacions sexuals sota l’amenaça de quedar-se sense feina en cas contrari. Els investigadors van donar credibilitat a la versió de la dona i a mitjan desembre es va arrestar l’home, de 69 anys, que per ordre judicial va acabar ingressat al centre penitenciari. A la presó hi va estar tres mesos. Va deixar la Comella el mes de març per passar a estar en règim d’arrest domiciliari.

Finalment, i segons que han confirmat diverses fonts, l’home ha recuperat provisionalment la llibertat i intenta refer discretament la seva vida en espera de la celebració de la vista oral. Hores d’ara es considera que no hi ha cap perill que es destrueixin proves ni tampoc no hi ha risc de reiteració delictiva per part del processat, tot i el suposat històric. En el marc de la causa, diverses dones haurien testimoniat sobre el comportament suposadament anòmal de l’acusat. Però cap no va formalitzar cap altra denúncia més enllà de la que li va suposar la detenció.

Comentaris (2)

Trending