David Walker desobeeix el MoraBanc i marxa al seu país

L’aler ha decidit no seguir la recomanació del club de quedar-se a Andorra i ha emprès el camí de retorn per reunir-se amb la seva família a Detroit

-
-

El jugador del MoraBanc Andorra David Walker ha decidit marxar al seu país per estar amb la seva família. Ho ha fet sense fer cas a les recomanacions del club, que entenien que era millor que romangués al Principat seguint les ordres de confinament del Govern. L’aler ja ha sortit del país amb la intenció de reunir-se amb els seus a Stow, la població dels Estats Units de la qual és originari.

L’aler ja es troba fora del país, seguint la ruta que l’ha de portar cap a la capital de Michigan. En concret, preveu agafar un avió a Barcelona cap a Amsterdam i un cop a la ciutat holandesa, un vol cap a Detroit. Des d'allà ha d'acabar el viatge cap a la seva població natal, a Ohio. Ho ha fet, però, desobeint la recomanació que s’havia donat des del club als membres de la plantilla. La direcció del MoraBanc preferia que els seus jugadors es quedessin a Andorra mentre duri tota la crisi sanitària.

Walker és el primer jugador tricolor que decideix tornar al seu país, tot i que podria no ser el darrer. En el seu cas, vol estar amb la família, tot i que tot apunta que la situació que es trobarà als Estats Units pot ser molt més complicada que la d’Andorra. L’aler va arribar l’any 2016 al club i té una temporada més de contracte.

Cal recordar que la lliga ACB també es va aturar amb l’esclat de la crisi del coronavirus. De fet, fa uns dies els clubs van acordar mantenir la suspensió de forma indefinida tot i que en un primer moment es va pactar intentar tornar el 24 d’abril, opció que, ha quedat car, és del tot impossible.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending