DA farà la primera pregunta al Govern a tres mesos de finalitzar la legislatura

Carles Enseñat demanarà durant el Consell General què implica el fet que Andorra no estigui a la llista grisa de la Unió Europea

-
-
El Grup Parlamentari Demòcrata realitzarà, aquest dijous en el marc del Consell General, una qüestió relacionada amb el fet que el Principat d'Andorra, a data de 4 de desembre d'aquest any, els ministres d'Economia i Finances de la Unió Europea (l'Ecofin) van acordar que el Principat d'Andorra deixés definitivament la llista grisa de paradisos fiscals. Aquesta serà la primera pregunta que realitza la formació política Demòcrates per Andorra (DA) en els quatre anys de legislatura.

La demanda que ha estat publicada al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) d'aquest dimecres, manifesta que el conseller general del Demòcrates, Carles Enseñat serà el parlamentari que farà la pregunta oral. Una qüestió que precisament es fa a tres mesos de finalitzar el mandat de l'actual govern i que fins a la data d'avui, no hi ha la constància de cap demanda més.

Així doncs, Govern haurà de respondre què implica el fet que Andorra no estigui a la llista grisa de la UE, quins són els criteris que ha hagut de complir el país per estar fora de la llista, així com de la llista de jurisdiccions no cooperants en matèria fiscal i si la sortida és permanent o bé el Principat haurà de complir nous criteris més endavant.

Comentaris

Trending