‘d’Acord’ s’interessa davant el comú com és que el Govern ha invertit tan poc a la Massana

La coalició social-liberal a la territorial massanenca considera l’eixamplament de la CG-5 d’Erts a Arinsal o la millora de la carretera de Pal s’han d’afrontar el més aviat possible

-
-

Els dos candidats titulars de la candidatura de ‘d’Acord’ a la Massana, Judith Pallarés i Vicenç Alay, han mantingut aquest dijous una trobada amb els cònsols de la parròquia, David Baró i Olga Molné, per interessar-se com pot ser que, a parer dels candidats social-liberals, el Govern demòcrata hagi invertit tan poc a la Massana.

Durant la trobada, els candidats de ‘d’Acord’ han incidit en el fet que “projectes com donar ús a la Casa Parramón, l’eixamplament de la CG-5 d’Erts a Arinsal o la millora de la carretera de Pal s’han deixat de banda” per part del Govern. Els dos candidats consideren que “aquestes inversions han de ser pressupostades el més aviat possible durant la pròxima legislatura”, i ‘d’Acord’ s’ha compromès a dur-les a terme quan arribin al Consell General.

Pel que fa a la millora de la carretera general entre la Massana i Arinsal, des ‘d’Acord’ es defensa “la necessitat d’una millora integral de tot el tram, eliminant punts negres i dotant-la d’una voravia per a vianants per garantir-los la seguretat en tot el recorregut”; han lamentat que “actualment fer aquest traçat a peu és altament perillós”. Els candidats de ‘d’Acord’ pensen que tot el projecte “s’haurà d’efectuar amb el màxim respecte per l’entorn i millorarà la qualitat de vida dels veïns” .

Comentaris

Trending