DA vol potenciar la participació ciutadana a Escaldes

La número 9 de la llista, Laura Lavado, explica que es vol impulsar, tal com ja ha fet Govern, la iniciativa del pressupost participatiu

Laura Lavado, Josep Travé i Pere García passegen per Escaldes.
Laura Lavado, Josep Travé i Pere García passegen per Escaldes.

Demòcrates per Andorra vol potenciar la participació ciutadana a Escaldes-Engordany. Així ho ha afirmat la número 9 de la candidatura, Laura Lavado. “Volem comptar amb ells no només quan s’apropen les eleccions, sinó durant tot el mandat i amb totes les iniciatives”, ha assegurat.

Per a aquest motiu, ha explicat, el projecte ‘taronja’ aposta per mantenir l’actual servei de Línia de contacte directe amb la cònsol així com l’aplicació per a telèfon mòbil per posar-se en contacte amb els consellers. A la vegada, i seguint la línia endegada pel Govern, vol incorporar el concepte de pressupost participatiu, perquè els escaldencs puguin escollir cada any un gran projecte per a la seva parròquia.

Des de la candidatura, també es vol impulsar “processos participatius” per decidir sobre qüestions rellevants com, per exemple, el pla estratègic que planteja la llista per a la part alta d’Escaldes. Així mateix, es vol crear la figura del conseller de barri perquè coordini reunions periòdiques per tractar problemes específics de cada zona. D’aquesta forma, s’entén que des del comú es podrà “conèixer i treballar millor totes les demandes”.

Etiquetes

Comentaris

Trending