DA promet als padrins escaldencs ampliar la llar de jubilats i un servei de bus interparroquial

En la visita a la casa pairal, els candidats ‘taronja’ han comptat amb el suport de l’excap de Govern i excònsol, Toni Martí

Toni Martí, dirigint-se als padrins.
Toni Martí, dirigint-se als padrins.

La candidatura de Demòcrate a Escaldes-Engordany ha visitat aquest dijous a la tarda la Llar de Jubilats de la parròquia i ha compartit un berenar amb els padrins. Ha escoltat els seus neguits i demandes i s’ha compromès, si guanya les eleccions del pròxim 15 de desembre, a tirar endavant dues de les que el col·lectiu considera prioritàries. Per una banda, l’ampliació de la Llar de Jubilats i, per altra, estudiar el projecte d’instaurar una xarxa de transport públic comunal. A banda de membres de la llista, la visita també ha comptat amb la presència de l’excap de Govern, Toni Martí.

Així, la candidata a cònsol menor, Núria Barquin, ha recollit el guant llençat pels padrins. “Entenem la preocupació que tenen pel que fa a l’actual espai de la Llar de Jubilats”, ha exposat, tot admetent que “no és suficient”. El projecte proposta per la llista ‘taronja’ implica la construcció d’una nova planta a sobre de l’actual existent.

Per altra banda, el programa també preveu la creació d’un servei interparroquial de bus. En aquest sentit, Barquín ha remarcat que, justament, el col·lectiu de gent gran podria ser un dels grans beneficiats, especialment aquells que viuen a les urbanitzacions i zones més allunyades del centre. 

Finalment, la número 2 ‘taronja’ ha garantit que es mantindrà la dinàmica d’activitats per a la gent gran que ja ha impulsat l’actual corporació amb activitats, viatges, tallers i trobades. A la vegada, ha assegurat que se’ls escoltarà perquè facin arribar els seus neguits i propostes de millora de tots aquests serveis, per tal de dur-los a terme. 

Comentaris (1)

Trending