DA impulsarà un servei d'acompanyament a les activitats extraescolars a la Massana

Comentaris

DA impulsarà un servei d\'acompanyament a les activitats extraescolars a la Massana
DA impulsarà un servei d\'acompanyament a les activitats extraescolars a la Massana

Demòcrates per Andorra (DA) a la Massana pretén impulsar un servei d'acompanyament dels infants a les activitats extraescolars per així faciltar la feina als pares. Aquesta és una de les propostes 'taronja' en relació a la infància. La candidatura demòcrata massanenca ha fet aquest anunci durant una festa infantil celebrada al Prat Gran.

La component de la llista de DA Sofia Cancelinha ha explicat que “volem donar resposta a les demandes que ens han fet els pares. Els nens són un actiu important i cal donar facilitats a les famílies perquè tinguin oportunitats formatives”. Cancelinha també ha manifestat que “molts pares ens han dit que no porten els seus fills a les activitats extraescolars perquè l’horari laboral no els ho permet”. 

Una altra de les iniciatives en aquest àmbit és la neteja del camí de l’escola perquè “tot i que sabem que som un país de fred i neu no està suficientment adequat. També caldrà estudiar la neteja de l’accés a la guarderia”, ha dit. Cancelinha ha afegit que “volem millorar els parcs infantils perquè alguns presenten condicions de manteniment inapropiats, amb forats, mancances o elements fet malbé que poden afectar la seguretat”.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.