DA de la capital defensa la nova ubicació de la central d'autobusos

Comentaris

DA de la capital defensa la nova ubicació de la central d\'autobusos
DA de la capital defensa la nova ubicació de la central d\'autobusos

Demòcrates per Andorra (DA) a la capital defensa la ubicació finalment triada pel Govern per instal·lar-hi la central d'autobusos, a l'avinguda Tarragona, a l'altura del pla parcial del Prat del Rull, just entre la rotonda de la Comella i el carrer doctor Vilanova. A més, la formació encapçalada per Conxita Marsol es compromet a impulsar línies que, des de la central, enllacin amb tots els punts de la parròquia. Impulsarà línies interurbanes de connexió de tota la parròquia amb la central d’autobusos, exactament.

 Així ho ha explicat la cap de llista demòcrata, que ha posat en relleu la voluntat demòcrata de connectar la central amb tots els espais d’Andorra la Vella i, si cal, arribar a acords per connectar-la amb altres parròquies. Marsol ha destacat que la nova ubicació en redueix el cost i n’agilitza la realització ja que podria ser una realitat en 8 o 9 mesos. A més, ha indicat que aquesta infraestructura se situarà al centre de la parròquia i comptarà amb un edifici de serveis que s’integrarà en l’entorn.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.