'Under the ice' d'Àlvaro Rodríguez, seleccionada per al Festival de Sitges

És el tercer curt del director encampadà, el de més durada i la seva primera aproximació al terror més pur i dur

Comentaris

Àlvaro Rodríguez Areny durant la roda de premsa d'aquest dijous.
Àlvaro Rodríguez Areny durant la roda de premsa d'aquest dijous. SFGA

El curt 'Under the Ice ' del director encampadà Àlvaro Rodríguez Areny s'estrenarà a finals del mes vinent als cinemes illa Carlemany però abans passarà per la 54a edició del Festival de Sitges que tindrà lloc del 7 al 17 d'octubre. Ha explicat tots els detalls de la cinta aquest dijous a l'Hotel Rosaleda d'Encamp, seu del ministeri de Cultura i Esports.

El rodatge va començar el mes de gener i va acabar el mes d'abril i va passar pels estudis Banzai de Badalona, Engolasters, Encamp, i la piscina del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. És el seu tercer curt després de 'Le Blizzard' o 'Wolves' i també el més llarg amb una durada aproximada d'un quart d'hora. 'Under the Ice' està protagonizat pels actors gallecs Nerea Barros -'El tiempo entre costuras' i guanyadora del Goya de millor actriu relevació-, i Milo Taboada ('El laberinto del fauno'), i el terrassenc Gio Garcia ('Una última vez).

Garcia fa el paper d'Edur, un nen que té un malson recurrent ja que cada nit surt a caçar amb el seu pare. Un cop, però, es perd, va a un llac glaçat, camina per la superfície, i es desperta just quan la capa de gel es trenca i ell cau a l’aigua. Àlvaro Rodríguez ha mostrat la seva satisfacció per tornar per tercera vegada al prestigiós certamen sitgetà, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. "A diferència dels altres curts aquest és un drama amb un toc de terror", ha explicat aquest dijous.

El curt encara en postproducció competirà a Sitges en la secció reina (Official Section In Competition) del festival. Aquesta secció és una Secció qualificadora dels premis Oscars, Goya i  Méliès. La cinta compta amb la col·laboració i el suport del Ministeri de Cultura, el Comú d'Encamp, la Societat de Drets d'Autor i Drets Veïns, FEDA, Fòrum  Nacional de la Joventut d'Andorra, Financera d'Assegurances i Gasopas.

 

EyPCEHqWUAclJN5
Rodatge del curt 'Under the ice' a Engolaters.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending