TV3 estrena dilluns la pel·lícula sobre el maqui Quico Sabaté protagonitzada per Roger Casamajor

L’actor andorrà està ultimant el rodatge de la sèrie ‘La Mesias’ que en el futur s’ha d’emetre per la plataforma Movistar+

Comentaris

Casamajor es fica en la pell del maqui Quico Sabaté.
Casamajor es fica en la pell del maqui Quico Sabaté.

No es pot negar que els darrers anys han estat de força feina per a Roger Casamajor. Gairebé ha enllaçat rodatge rere rodatge. I els fruits d’un d’aquests es podran veure el pròxim dilluns. Serà llavors quan TV3 estreni per a tots els públics ‘Quico Sabaté: sense destí’. En aquest telefilm l’actor andorrà és el protagonista, donant vida al conegut lluitador antifranquista, tot relatant la seva darrera incursió a Catalunya.

D’aquesta forma s’arriba a un camí iniciat el 2018, amb l’etapa central, la gravació, entre novembre i desembre del 2021. Ara, la pel·lícula, dirigida per Sílvia Quer, es podrà veure per primer cop en obert. Els espectadors podran recuperar la fugida de Sabaté i el seu grup perseguits per la Guardia Civil, en la que va ser la seva darrera acció a Catalunya. També, però, es posa el focus en la dimensió emocional del maqui, els seus remordiments i les preguntes que es feia per haver de fer servir la violència.

Una de les escenes del film que s'ha rodat aquests dies.

Relacionat

Casamajor es fica en la pell del maqui Quico Sabaté

Ha estat aquest el gran repte de Casamajor. Donar vida a tot un personatge. Sabaté va ser un dels lluitadors antifranquistes més actius un cop va finalitzar la guerra civil espanyola, fins a la seva mort, el 1960. A l’andorrà l’acompanyen en el repartiment Biel Montoro, Xavi Sáez, Òscar Rabadan, Oriol Vila, Julio Vélez, Manel Sans, Carlus Fàbrega i Carme Pla.

El telefilm es va rodar en escenaris de diferents localitats catalanes, com ara Cerdanyola del Vallès, Vallgorguina, Sant Celoni o Vilobí, entre altres. Es tracta d’una producció de Minimal Films amb la col·laboració de TV3 i la Xarxa de televisions locals i el suport del departament de Cultura de la Generalitat. La premiere mundial va tenir lloc al BCN Film Festival i també va servir per obrim el Zoom Festival de l’any passat.

Pel que fa a Casamajor, ara està pendent de l’estrena d’una pel·lícula en la qual ha participat: ‘Quiet’, dirigit per Héctor Romance. I també participa en el rodatge de la sèrie ‘La Mesias’, inicialment de vuit episodis sota la batuta de Javier Ambrossi i Javier Calvo. La producció, un thriller familiar que té el seu inici en un vídeo viral d’un grup de música pop cristiana, està prevista que en el futur s’estreni a Movistar+.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending