Casamajor es fica en la pell del maqui Quico Sabaté

L’actor andorrà finalitza aquest cap de setmana el rodatge del film, dirigit per Sílvia Quer, que recrearà la darrera incursió en terres catalanes del conegut lluitador antifranquista

Una de les escenes del film que s'ha rodat aquests dies.
Una de les escenes del film que s'ha rodat aquests dies.

No es pot pas negar que Roger Casamajor porta uns darrers temps intensos. La seva presència a diferents films i sèries ha estat habitual. I l’activitat no s’atura. Aquests dies ha participat en el rodatge de ‘Quico Sabaté, sense destí’, on torna a encarnar el paper principal. La pel·lícula recrearà la darrera incursió a Espanya del maqui català.

Francesc Sabaté va ser un anarquista català que, un cop finalitzada la Guerra Civil, va poder escapar cap a França. Des de l’exili, però, va convertir-se en un dels membres d’un dels grups que entraven a territori espanyol per continuar la lluita. Va ser uns dels maquis de més renom, fins que va morir, als 44 anys, després d’un enfrontament amb la guàrdia civil. Ara, la directora Sílvia Quer vol recordar i explicar com van ser els seus darrers dies.

I per interpretar Sabaté, l’elecció ha recaigut en l’actor andorrà. Casamajor, tot just sortit del rodatge de ’42 segundos’, s’ha embarcat en una altra producció. “Quico Sabaté, sense destí” és el títol del futur film, que s’ha gravat les darreres setmanes a diferents indrets del territori català. Aquest dissabte està previst que es tanquin els últims serrells de la pel·lícula.

D’aquesta forma, l’andorrà posarà fi a un altre rodatge intens. En tot just tres setmanes -es va començar el 15 de novembre- s’haurà enllestit la feina, que s’allarga des del 2018. La pel·lícula està produïda per Minimalfilms i compta amb la col·laboració de Televisió de Catalunya. Encara no té data prevista per a la seva estrena.

Casamajor, en un moment del rodatge.

Relacionat

Roger Casamajor, coprotagonista de ‘Tros’, un drama centrat en el món rural de Ponent

Just el contrari d’un altre dels films en què ha participat Casamajor. ‘Tros’, rodat a finals del 2020, arribarà als cinemes el 25 de febrer. Està dirigida per Pau Calpe i en ella l’actor andorrà dona la rèplica a una altra de les cares conegudes de l’actuació catalana: Pep Cruz. Es tracta de l’adaptació d’una novel·la de Rafael Vallbona, centrada en la problemàtica social que es viu al camp.

Etiquetes

Comentaris

Trending