El tribut a ABBA omple i fa ballar l’antiga caserna de Bombers

El festival ‘Ritmes, capital musical’ ha comptat amb el concert dels ABBA Gold Tour en què han repassat els grans èxits de la banda sueca en un gran ambient

Els ABBA Gold Tour interpretant 'Waterloo'
Els ABBA Gold Tour interpretant 'Waterloo' Albert Sanjuan

El cicle ‘Ritmes, capital musical’ ha continuat aquest dimarts a l’antiga caserna de Bombers amb el grup ABBA Gold Tour, que ha permès reviure als assistents els grans hits de la banda sueca com ‘Mama Mia’, ‘Dancing Queen’, ‘Waterloo’ o ‘Chiquitita’, entre altres. L’experimentada banda ha tornat aquesta temporada amb noves coreografies i amb un vestuari renovat, que no ha deixat indiferent a ningú.

Com si fossin Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid «Frida» Lyngstad, els integrants d’ABBA Gold Tour han rendit un gran tribut a la banda sueca recordant els seus grans èxits que avui dia encara són ben presents. L’antiga caserna de Bombers d’Andorra la Vella s’ha omplert per escoltar i ballar els grans èxits. El concert començava a les 19 hores, però mentre s’han fet les proves de so ja hi havia assistents que omplien les cadires.

‘Waterloo’ ha estat el tema que ha donat el tret de sortida a l’actuació. Els ABBA Gold Tour han començat ben forts i el públic començava a moure’s de les seves cadires i alguna persona que estava dempeus al darrere ja ballava. El fet de ser un dia festiu ha ajudat a generar un molt bon ambient, amb gent dreta als voltants i els que estaven a les terrasses dels bars adjacents tampoc es perdien detall.

Un recorregut per la discografia del grup d’Estocolm amb èxits, més enllà de ‘Waterloo’,  com ‘Chiquitita’, ‘Mama Mia’ o ‘Dancing Queen, que han fet que molts dels assistents es posessin dempeus a ballar, mentre hi ha qui seguia l’actuació amb un bon gelat a la mà o d’altres que amb el ventall intentaven passar la calor.

El cicle ‘Ritmes capital musical’ continuarà fins a finals d’agost amb concerts per a tots els públics i, entre altres concerts, hi haurà un tribut a Coldplay, el pròxim dia 29.

Comentaris

Trending