Tret de sortida al recuperat festival internacional de jazz a Escaldes

La parròquia recupera “un símbol de la identitat musical i artística” que combinarà activitats al carrer amb els concerts destacats, entre altres, de Sílvia Pérez Cruz o Ron Carter

Rosa Gili ha fet el toc de trompeta per inaugurar el recuperat Festival.
Rosa Gili ha fet el toc de trompeta per inaugurar el recuperat Festival. COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY

El jazz ha tornat a Escaldes. La parròquia ha recuperat el Festival Internacional dedicat a aquest estil musical, que s’allargarà fins al dimecres i combinarà activitats gratuïtes al carrer amb actuacions de reconeguts artistes, com ara Sílvia Pérez Cruz o Mario Biondi. Aquest vespre, el tret de sortida l’ha donat el concert del Liceu Jazz Grup a la plaça Coprínceps.

Com no podia ser d’una altra forma, la inauguració oficial del Festival s’ha fet amb un toc de trompeta. En aquest cas, a càrrec de la cònsol major de la parròquia. Rosa Gili, acompanyat pel conseller de Vida Cultural, Valentí Closa. Posteriorment, i oberta a tots els públics, ha tingut lloc l’actuació del Liceu Jazz Grup, que ha comptat amb la presència del saxofonista Bill McHenry.

FWhZt9 XwAM6 BO
El concert s'ha celebrat a la plaça Coprínceps.

Des del comú es defensa que la iniciativa permet recuperar “un símbol de la identitat musical i artística” d’Escaldes. Així, el jazz serà protagonista els pròxims dies I ho farà amb un programa amb diversos concerts de pagament a la sala Prat del Roure però també amb activitats i actuacions gratuïtes al carrer.

Entre les primeres, cal destacar-ne dues. Aquest vespre és el torn de Marco Mezquida. Ja divendres, de Sílvia Pérez Cruz. El cap de setmana arribaran les actuacions de Mario Biondi i de Ron Carter.

Comentaris (3)

Trending