L'Andorra Mountain Music hivernal acaba abans d'hora pel conflicte bèl·lic a Ucraïna

Andorra Turisme posposa el concert de Dimitri Vegas & Like Mike i destina el 12 de març per fer una actuació a favor de la pau i de la resolució pacífica dels conflictes

La de Timmy Trumpet serà l'última actuació de l'Andorra Mountain Music hivernal.
La de Timmy Trumpet serà l'última actuació de l'Andorra Mountain Music hivernal. ARXIU

L'edició hivernal de l'Andorra Mountain Music es donarà per finalitzada aquest dissabte 5 de març amb el concert de Timmy Trumpet. Andorra Turisme ha comunicat, mitjançant les xarxes socials, que l'actuació de Dimitri Vegas & Like Mike, prevista per dissabte 12 de març, s'ha posposat arran de l'esclat del conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna.

En la mateixa comunicació, des de l'organització es proposa que "aquest darrer concert sigui una actuació a favor de la pau i de la resolució pacífica dels conflictes".

Les entrades ja comprades per veure Dimitri Vegas & Like Mike seran vàlides per assistir a l'actuació de Trumpet. En cas de voler la devolució, s'ha de contactar amb Ticketmaster o el canal de venda escollit.

Aquesta no és la primera modificació que afecta aquesta edició de l'Andorra Mountain Music. Primer es van modificar les dates, per la situació sanitària, que va comportar una reducció de concerts, de cinc a quatre, i ara amb la finalització prematura d'aquest.

Dimitri Vegas & Like Mike s'incorporen al cartell.

Relacionat

La situació sanitària i la manca de reserves obliguen a fer canvis a l’Andorra Mountain Music

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending