Amb Tiësto i sense mascareta

La segona jornada del Mountain Music torna a portar molt d’ambient al país i a l’Estadi Comunal, sense arribar al volum de la primera sessió, però manté la poca rigorositat en l’ús de la protecció facial

Un moment de la sessió de Tiësto.
Un moment de la sessió de Tiësto.

La segona jornada del Mountain Music, amb el DJ Tiësto com a cap de cartell, torna a portar molt d’ambient al país i a l’Estadi Comunal, sense arribar al volum de la primera sessió, però ha mantingut la poca rigorositat en l’ús de la mascareta. Es fan controls a l’entrada i s’assegura que tothom porta la protecció facial degudament col·locada. Però una vegada dins el recinte tot plegat és una altra història.

Cert que en aquesta segona jornada no hi havia les més de 4.000 persones que van omplir a vessar l’espai per seguir la sessió de Martin Garrix. Això ha donat una mica més de marge de maniobra per fer i desfer, amb el benentès que s’està a l’exterior. Però fer complir estrictament el protocol és altament complicat tot i que en aquesta ocasió hi ha hagut més control i més advertiments dins del recinte pròpiament dit. Caldrà veure les dues darreres sessions a veure quins mecanismes s’estableixen.

Un moment del concert de dissabte passat.

Relacionat

El Mountain Music treu ferro al poc ús de la mascareta i assegura no hi ha cap canvi en el protocol

I més enllà de mesures anti-Covid, és ben clar que els seguidors, fans, amants o el que es vulgui que sigui de la música electrònica han pogut gaudir d’una nova jornada de la seva especialitat musical. Des de mitja tarda que s’han anat acostant espectadors per seguir les primeres actuacions i amb Tiësto ha arribat el punt culminant.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending