La Temporada reprograma l’actuació del Béjart Ballet pel 2 de juny

La Covid-19 va obligar a cancel·lar un dels espectacles més esperats del cicle cultural, que tornarà en uns mesos i per al qual ja es poden adquirir les entrades

Cartell del Béjart Ballet a la Temporada
Cartell del Béjart Ballet a la Temporada

El Ballet Béjart Lausanne actuarà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el dijous 2 de juny a les 20h dins de la programació de la Temporada, la proposta cultural del comú de la capital i MoraBanc. Aquest espectacle, que es preveia inicialment el passat 27 de febrer, es va haver de suspendre i ajornar per una afectació de la Covid-19 entre alguns integrants de la companyia.

Un cop confirmada la nova data, les entrades ja es poden adquirir online al portal de venda morabanc.ad o presencialment a l’Oficina Nacional de Turisme i al Centre Cultural La Llacuna. Es podran comprar per dos preus diferents, que són 25 i 35 euros. Aquest espectacle serà el que tancarà la Temporada 2021-2022, que ha comptat al seu cartell el concert del cantautor José Luis Perales i el recital del tenor maltès Joseph Calleja.

Des de la seva creació el 1987, el Béjart Ballet és una referència mundial en l’àmbit de la coreografia. El seu creador, Maurice Béjart, va fundar la companyia amb la voluntat d’obrir el ballet a un públic molt més ampli, un objectiu que encara és vigent en les seves propostes. A la Temporada d’Andorra la Vella presentaran l’espectacle ‘Pièces courtes’.

Etiquetes

Comentaris

Trending