Suspès el castell de focs d’artifici de la nit de Falles

El vent que bufa a la capital fa que els Bombers i Protecció Civil hagin desaconsellat la seva celebració

Les falleres aquest matí a Andorra la Vella
Les falleres aquest matí a Andorra la Vella Comú d'Andorra la Vella/Tony Lara

El comú d’Andorra la Vella ha suspès el castell de focs d’artifici previst per aquesta nit perquè tant Bombers com Protecció Civil ho han desaconsellat a causa del vent que bufa a la capital. De fet, en la Crida que s’ha fet aquest matí des del balcó, el cònsol major, David Astrié, ja havia advertit que “hi hauria pirotècnica si la meteorologia ho permetia”.

El comú ha anunciat la suspensió de l’acte previst a la plaça del poble a les 21.15 hores per les condicions meteorològiques. El vent fa que tant Bombers com Protecció Civil hagin desaconsellat que tiressin els focs d’artifici.

Malgrat la cancel·lació d’aquest acte, sí que al migdia s’ha pogut celebrà la fideuà popular i a les 18.30 hores hi haurà la cercavila d’ofrena floral a la Verge dels Desemparats que començarà a l’avinguda Meritxell fins a la plaça del Poble. A les 20 hores està prevista la missa a l’Església de Sant Esteve i a les 23 hores hi haurà discomòbil a l’envelat de l’aparcament del Parc Central.

Per diumenge quedarà la desfilada de Moros i cristians, la mascletà, degustació d’Aigua de València i la cremà de les falles.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending