Sense notícies de Disney+ fins a l’any vinent

La companyia no té previst obrir l'oferta de la seva plataforma de continguts a Andorra fins al 2021, tot i que Andorra Telecom intenta intercedir per fer avançar els plans

La portada de la web de Disney+ que es pot veure a Andorra.
La portada de la web de Disney+ que es pot veure a Andorra.

Qui vulgui subscriure’s des d’Andorra a la plataforma de continguts Disney+ encara haurà de prendre paciència. Si res no canvia, el servei no arribarà al Principat enguany. Tot apunta que caldrà esperar fins a l’any vinent, encara, però, sense una data concreta. I això malgrat els contactes mantinguts per Andorra Telecom, que segueix treballant per intentar avançar els plans de la companyia del ratolí.

Disney+ es va llançar la passada tardor a Estats Units. Al març, a Espanya i altres països europeus. Però no pas Andorra. Al Principat li tocava esperar fins a una nova tongada de nous territoris. Per tant, no seria possible accedir als continguts de la plataforma, que a més de tots els productes de la mateixa companyia, entre sèries i pel·lícules, també inclou franquícies potents com Star Wars o Marvel, entre altres.

El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, explica que “han començat pels mercats més grans, aquells que han analitzat que poden funcionar millor”. Des de la companyia, s’han fet contactes amb la multinacional i “ens van dir que Andorra està lluny” en els seus plans. Llavors, “els vam recordar que el públic és molt semblant al que poden tenir a Espanya i França”.

Missatge de la web de Disney  que veuen els usuaris des d'Andorra.

Relacionat

Andorra Telecom negocia “la fórmula” per fer arribar Disney

Un dels punts que preocupava a Disney, revela Casadevall, era l’idioma, fet que, segons ha apuntat Casadevall, no és un problema. “No cal que tot estigui en català; ja els hem dit. A Andorra hi ha HBO o Netflix i han sortit com a Espanya”, apunta.

Ara mateix, tot apunta que tocarà encara esperar. “L’últim que sabem és que els plans ens situen el 2021, però no ens han dit quan”. També indica que “ens van dir que en realitat voldrien abans, però no s’han mullat”.

Casadevall també avisa que, un cop arribi al país, “costarà que el mateix pacte que tenen amb Movistar”. A Espanya, els clients de la companyia, subministradora dels continguts de la televisió per fibra d’Andorra Telecom, poden gaudir de Disney+ al paquet prèmium. Aquesta opció, alerta el portaveu de la societat, serà complicada d’ampliar al Principat.  

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending